OPROEP NIEUWE BESTUURSLEDEN

OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP-OPROEP:

Nieuwe bestuursleden gezocht !

Volgend jaar juli, na ons jubileumfeest, gaan Ineke Brunekreeft (voorzitter) en Annie van Wichen (nieuwsbrief) stoppen.

Wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe kandidaten voor deze functies. We hopen al snel leden te vinden die het leuk lijkt om tijd te stoppen in onze bloeiende Groei & Bloei afdeling. Zij kunnen dan de komende maanden al meedraaien in ons bestuur om te ervaren wat zo’n bestuurstaak nu eigenlijk inhoud.  Het huidige bestuur is een leuke groep mensen die onze afdeling vormgeven en het belangrijk vinden om de wereld om ons heen een beetje groener te maken. Leden en belangstellenden enthousiast maken om in de tuin aan de slag te gaan, bezig zijn met onderwerpen als duurzaamheid en biodiversiteit door het organiseren van lezingen, tuinexcursies en workshops.

Voor het maken van de Nieuwsbrief is wel enige kennis van de computer nodig.

Heeft u belangstelling, graag mailen naar genb.lingewaard.overbetuwe@gmail.com.