Excursie Landgoed Hemmen 28 juni 2018

Avond Excursie Kasteeltuin Hemmen   op donderdag 28 juni 2018

Start om 18.30 uur  bij het middeleeuwse kerkje in Hemmen.

Daar kan geparkeerd worden.

Vervolgens maken we een korte wandeling door het dorpje , o.l.v. een gids, door het park naar “De Kasteeltuin”.

Vanaf 19.00 uur worden we door  Jan van den Brandhof rondgeleid door deze bijzondere Kasteeltuin. Onder zijn bezielde leiding is deze tuin omgetoverd tot een oase met honderden bijzondere planten.

Verder schreef Jan van de Brandhof een boek over Hemmen, met daarin aandacht voor de geschiedenis van deze unieke plaats.

Tijdens deze excursie worden we getrakteerd op koffie of thee met iets erbij.

Wilt u deelnemen aan de excursie, graag opgeven voor 22 juni 2018 e-mailadres; Groei & Bloei, genb.lingenwaard.overbetuwe@gmail.com . De excursie zal duren tot ca. 21.00 uur.

Voor leden is deze excursie gratis. Niet-leden betalen € 5,00.

Als u wat eerder komt kunt u vooraf genieten van “De Heerlijkheid Hemmen” die in deze tijd van het jaar nog mooier is door de bloeiende akkerranden, aangelegd door de biologische Hemmense bedrijven.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien