Twerugblik Winterfair bij Landwinkel De Woerdt in december 2017

Terugblik op de Winterfair bij Landwinkel De Woerdt.

Inmiddels zijn we alweer anderhalve maand in het nieuwe jaar en is er een moment om terug te blikken op de Winterfair van 9 december 2018 die Groei & Bloei in samenwerking met Landwinkel De Woerdt voor de 2e keer in de loods bij de boerderij De Woerdt in Ressen organiseerde. Samen hebben we de loods in Kerstsferen gebracht. We werden deze dag ook verrast door de sneeuw, dus dat was een mooi winters plaatje. Echt een winterfair! Maar het zorgde ook voor wat ongemakken. Zoals het sneeuwvrij maken van de toegang etc. De standhouders hebben sneeuw en kou getrotseerd en  hebben  bijgedragen aan het slagen van dit evenement. Er was weer veel aanbod en diversiteit in de kramen. All4you met woonaccessoires, bloemstukken, brocante, edelsmederij Bloemen, Coupe Ellis met sieraden en tassen, Emy Wish and Wood met allerlei houten voorwerpen. Eten en drinken. Onze eigen Groei & Bloei stand, Guirlandes en kerstkransen, glas in lood van Bernadette Hercules en nog een stand met voorwerpen van glas in lood, Gidding Hoveniers,  kerstpresentjes, kruidenthee. De loterij met leuke prijzen niet te vergeten. Lederen schorten en tassen van Toos van Kempen, MABO boomkwekerij die met hun bomen de fair fantastisch inrichtte. Optidee artikelen, de streekbakker en de wijnproeverij van Bulskempke etc. De dag werd opgeluisterd door kerstmuziek en een prachtig optreden van het Dickens koor. De Kerstman was ook weer van de partij. En na het shoppen bij de kramen was het gezellig napraten op het horecaplein, waar men koffie, chocolademelk, kerststol, warme wafels en erwtensoep kon gebruiken. Het was een gezellige drukte. Op naar de 3e winterfair?