Terugblik Open Tuinconcert

Op zondag 9 juli j.l. was het zover, een middag met muzikale klanken en een ontspannen wandeling in Albertine’s Hof. Op deze zonovergoten middag was het voor veel mensen een fijne en gezellige bijeenkomst. In de pauze werd iedereen voorzien van koffie/thee met heerlijke taarten, die door diverse gemeenteleden waren gebakken. Altijd fijn dat zoveel vrijwilligers helpen om deze happening tot een succes te maken. Iedereen kon genieten van een damestrio in oprichting die euphonium, fagot en klarinet bespeelden, Anke Sietinga speelde filmmuziek op klarinet,de band Fat Folk met volksmuziek, het koor En Suite, Jeroen Otten met zijn Big bom, zang van Wilma Hartogsveld, Marjolein Jansen, dwarsfluit en William Weideveld, trompet. De laatste 3 optredens werden begeleid door Wim v/d Kamp op orgel.

Dit alles gepresenteerd door onze lady speaker Danièlle Brouwer.

Kortom een mooie middag die we misschien nog eens kunnen herhalen.