terugblik avond ledenvergadering

Verslag avond Algemene Ledenvergadering.

Wat een creatieve vereniging hebben we toch! En wat kunnen we trots zijn op leden die zich inzetten voor een avond die dreigt te mislukken.

Na het afzeggen door ziekte van de spreker Harry Pierik nam Ineke meteen het initiatief om zelf de avond te verzorgen van een interessante lezing met erg mooie foto’s  over het voorjaar in haar eigen tuin. Hierop reageerde mijnheer van Kleef dat hij ook wel een deel van de avond voor zijn rekening wilde nemen. De toehoorders hebben genoten van zijn verhalen over het fruitbedrijf dat hij vele jaren heeft geleid. Het is een avond geworden waar veel verenigingen jaloers op kunnen zijn.  Een avond voor en door leden.

Wij als bestuur zien graag vervolg van deze ledeninbreng. Heeft u een leuk idee voor een lezing of activiteit, dan denken wij graag mee. Neem in elk geval contact met ons op.