Activiteiten & Actueel

Terugblik tuinenreis 2016

Terugblik     Het was weer een inspirerende tuinreis.

Vrijdag  24 juni zijn we weer met een volle bus op stap geweest om mooie tuinen en een kwekerij te bezoeken. Onze eerste bestemming was een Dijk van een tuin in Gameren. Een aparte tuin tegen de dijk aan, met sfeervolle kleurrijke borders en een bijzondere rotstuin. Na de ontvangst met koffie en taart en een enthousiast verhaal van de eigenaren viel er veel te bekijken. 

De volgende tuin was de landschapstuin ontworpen door  Buro Mien Ruys in Driebergen. Sfeervol met mooie doorkijken naar het landschap.  Leuk hoe zo’n oud ontwerp nog steeds mooi  is.

In Doorn bij de sfeervolle biologische kwekerij met voorbeeld tuinen hebben we geluncht. Een bijzondere uitgebreide lunch met heerlijk salades, soep  en heerlijk brood. Vervolgens kon iedereen planten gaan zoeken om mee naar huis te nemen. Het busruim stond weer helemaal vol.

De laatste tuin in Achterberg was sfeervol , inspirerend en kleurrijk.  Prachtige borders, een fraaie moestuin, verscholen paadjes en een heerlijke pluktuin. Vol ideeën gingen we weer terug naar Elst. Op naar de reis van volgend jaar. Na 3 jaar juni tuinreizen gaan we weer naar eind augustus.

 

 

De foto's van de tuinenreis kunt u vinden onder het kopje  'foto's'

 

 

 

meer

 

 

 

13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879