Excursie: Vlammende esdoorns – Belmonte Arboretum Wageningen

Zaterdag 2 november, 10.00 – 12.00 uur. Start bij ingang Belmonte, Parkeerplaats van hotel Wageningse Berg, Generaal Foulkesweg 96, 6703 DS Wageningen.

Zaterdagochtend 2 november gaan we met dhr. Dedde Smit, directeur van de Stichting Belmonte Arboretum, een wandeling maken door het prachtige arboretum in Wageningen.

In deze tijd hebben alle esdoorns hun prachtige vlammende herfstkleuren. Dhr. Smit geeft ons een rondleiding door het al oude bomenpark en vertelt over alle soorten. In het aloude Arboretum staan ook heel veel prachtige en bijzondere Japanse esdoorns die zeer de moeite waard zijn om te bewonderen.

We worden om 10.00 uur ontvangen met koffie/thee en iets lekkers.

De kosten van deze excursie is voor leden van Groei & Bloei € 3,00, niet-leden betalen € 5,00.

Graag aanmelden voor vrijdag 25 oktober 2019  via genb.lingewaard.overbetuwe(at)gmail.com vervolgens kunt u geld overmaken op bankrekening NL24RABO0152702067 onder vermelding van excursie Arboretum Belmonte.

Carpoolen is mogelijk, meldt u dat dan even met uw telefoonnummer tegelijkertijd met uw aanmelding dan nemen wij contact met u op.